RSS Feed

Discreditarea campaniei Salvați Roșia Montană pe banii goldului

vezi toate articolele de
14 Mar 2014 la 10:50 2 comentarii 387 vizualizari.

Efectele sumelor dublate în departamentul de comunicare al RMGC se văd imediat. Lăturile au început să curgă râuri în presa dedicată goldului. Să-mi fie scuzată agresivitatea din limbaj, dar îmi pulsează o venă la tâmplă când citesc așa ceva. Nu, după atâta vreme încă nu m-am obișnuit cu lucrurile astea și vă promit solemn că nu o să mă obișnuiesc în veci.

Ca să înțelegeți despre ce vorbesc o să inserez niște titluri din niște articole sponsorizate care au apărut ieri în niște publicații “minunate “și “independente”.

Publicația 1:” Soroş a FINANŢAT ONG-urile anti-Roșia Montană, cu peste 3 milioane de dolari.”

Publicația 2: “George Soros ar fi donat peste 3 milioane de dolari ONG-urilor din România anti-Roșia Montană”

Asta mi-a amintit de un incident de prin 2011…la vremea aia stăteam plantată 4-6 ore la metrou strângând semnături pentru legea minelor (adică împotriva ei) și a venit la mine un domn foarte hotărât să afle cine mă plătește. NIMENI! Bă, om încuiat ce ești, nimeni! Campania Salvați Roșia Montană a fost făcută pe bază de voluntariat și donații, singurele investiții sunt timpul și nervii voluntarilor. Ajutorul material venit din partea oamenilor de bine a constat de cele mai multe ori în materiale de campanie. Mai printa cineva 100 de piante ici, mai făcea cineva un afiș colo și tot așa! Mă înfurie teribil mizerile astea aruncate pe o campanie în care fost investit mult mai mult decât bani, a fost învestit timp, suflet și nervi. Mizerii plătite cu bani grei de RMWC și/sau dirijate politic de lobbyști. Huă! Și să vă fie în gât!

Mi se pare esențial să înțelegem că pe lumea asta mai sunt și oameni cu intenții bune, să nu mai încercăm să scoatem răul din orice și să nu ne mai vindem coloana vertebrală (în caz că ne-am născut cu una) pentru o mână de bani sau un strop de putere. Roșia Montană nu e doar o localitate pe hartă, e simbolul unei lupte dusă de oameni simpli și oneși cu un sistem corupt, putred și bolnav (reprezentat tot de oameni, oameni pe care oricât de tare aș încerca nu o să reușesc să-i înțeleg și cu care nu reușesc să empatizez).

Articolul inițial îl găsiți aici: http://alinasalavarinblog.wordpress.com/2014/03/14/discreditarea-campaniei-salvati-rosia-montana-pe-banii-goldului/

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete: ,


2 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Am fost numită ecofeministă în repetate rânduri și îmi asum această etichetă, ba chiar... sunt mândră de ea și am o slăbiciune pentru pisici. Ah! Și sunt studentă la FJSC  dar o să-mi treacă anul acesta :)
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!