RSS Feed

Nunta cu de toate

vezi toate articolele de
03 Sep 2012 la 11:39 9 comentarii 3450 vizualizari.

Nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, considerată evenimentul anului, a fost specială: au fost invitaţi din lumea bună, au fost proteste, rochii şi accesorii de milioane de euro.

Dacă la început se ştiau foarte puţine detalii despre cum va decurge, înainte cu câteva zile Eba a decis să rupă tăcerea şi să facă promisiunea printr-o comunicare oficială că va da informaţii şi fotografii  în timp real. Confirm că aşa a şi fost.

În urmă cu luni bune presa abia a reuşit să afle că ceremonia va avea loc în toamnă anului 2012. În ziua cea mare, fotografilor şi ziariştilor li s-a permis accesul la eveniment. Mai puţin la cununia civilă, unde armata de ziarişti s-a năspustit asupra nuntaşilor la ieşirea din Primăria sectorului 2. Două ore mai târziu, Eba a publicat pe twitter fotografii de la cununie.

La primărie am fost şi eu prezentă. Am stat la usă cum se spune şi am auzit câţiva boschetari care urlau anti-Băsescu. Nu intru în subiect.
La ieşire, Traian Băsescu a aruncat un trandafir, pentru care câteva persoane s-au bătut să-l apuce, apoi un domn cu o barbă uriaşă flutura într-o mână steagul României şi în alta trandafirul, urlând ce-i venea la gură.

La ora 18.00, când trebuia să înceapă slujba religioasă jandarmi şi bodyguarzi păzeau bine biserica Sf Spiridon cel Nou pentru ca persoanele care au venit din nou să strige împotriva lui Traian Băsescu să nu provoace scandaluri.
La începutul slujbei, presa a stat pe la uşă, ca apoi accesul să fie deschis pentru a se face fotografii şi înregistrări video. Eu personal apreciez acest gest şi cred că de la început au gândit ca lumea să poată vedea, pentru că atfel nu ar mai fi ales această locaţie sau ar fi optat pentru o slujbă direct la Palatul Snagov.
Ca să fac o comparaţie totuşi, s-a făcut mai mult tam-tam la nunta lui Cristi Borcea de anul trecut, când din ce am observat sau strâns mult mai mulţi curioşi să vadă mireasa. De alftel rochia Alinei Borcea a costat 20.000 de euro în comparaţie cu 4.500 de euro cât a plătit Eba pe rochie. Sumele reale nu cred că vor fi făcute publice în cazul niciuneia dintre nunţile amintite, dar cu siguranţă că la nunta lui Borcea s-au spart mai mulţi bani.
Venirea regelui Cioabă la Palatul Snagov nu a fost tocmai un moment bine văzut, dar relaţiile nu le comentăm.
Doamne în ţinute îndrăzneţe au fost fără îndoialaă: naşa, Aurea Mustea, şi Mioriţa Videanu.

Citeşte detalii şi pe:

10 FOTOGRAFII ULUITOARE de la nunta Elenei Băsescu

Traian Băsescu, o IMAGINE RARĂ la nunta fiicei lui

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 9 comments
 • 1

  Draga Cristina,

  Nici nu-ti dai seama ca “boschetarii” aia anti-Basescu sunt platitori de impozite, care au contribuit, fara sa stie, cu sume la aceasta nunta fastuoasa.

  Think about it!

 • 2

  Nu, Cris, nu e aşa. Doar s-a postulat că anti-Băsescu sunt numai puturoşii, asistaţii şi lichelele. Asta pentru liniştea “lumii bune”, să nu-i stea sarmaua-n gât. Nu că i-ar sta…

  alt Nastasia Filippovna
  2012-09-03 13:52:46 | Raporteaza
 • 3

  Nunta de hoti. Dementul asta a reusit sa dezbina tara. E mai rau decat pacalicii de Ponta si Crin. Mult mai rau. A reusit sa-i traduca pe cei slabi de fire. Acum o face pe interesantul. Tace. Sau asa a fost sfatuit, sa taca, ca enerveaza lumea. Parte din veciinii mei, care in iarna l-ar fi linsat, acum sunt de partea lui. I-a facut pe fraieri cum a vrut el. Pana si ICR-ul e un apendice al SIE. Cei din afara il vad asa cum doreste el.

 • 4

  Si inca ceva: Basescu a dorit ca cei care urlau impotriva sa, sa fie lasati s-o faca. Ca sa inspire mila.

 • 5

  Este inutil a ne întreba: de ce nu am avut anticipate în loc de referendum?! Pentru că erau mai costisitoare în mita chiz.. maty poanto. :evil:

  alt limbricul rozaliu
  2012-09-03 22:52:46 | Raporteaza
 • 6

  „Uf” unde rămăsei?! Cică se perinda Domnul prin tarină. Iară sandalele-I zdențuite ridicau colbul în arșița prânzului, cu pureci, păduchei, lăței și alte căpușe. Nu era chip să pășești pe drumul brăzdat de ccăreze și alte „băleguțe” unde gâzele îți sorbeau orbitele ca niște vampiri. Și Domnul a mutat obștea în lanul cu grâne. Fariseiii care se ccau pe ei privind scena își frecau de acum mâinile gândind că l-au prins pe D-zeu de mustăți și i-au găsit în sfârșit Domnului pricină. „Ce cauți băăă în lanul cu grâne de pe acuma, nu ști că nu-i vremea de seceriși?! Unde-ți este cumpătarea cu care te făleai în tempul de lăsai boschetarii cu gura căscată?!”. Iar Domnul (probabil) le-a zis: De foame. Oare, voi când vă moare purceaua în coteț în zi de sărbătoare nu scoateți de îndată hoitul afară ca să-l îngropați și să stârpiți molima?!

  alt limbricul rozaliu
  2012-09-03 23:09:10 | Raporteaza
 • 7

  Zdob si Zdub “DJ Василий” youtube.com/wat../

  alt limbricul rozaliu
  2012-09-03 23:31:08 | Raporteaza
 • 8

  ttt

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:38:16 | Raporteaza
 • 9

  prulamea@gmail.com

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:40:04 | Raporteaza

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari urmareste-i pagina de Facebook

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!