RSS Feed

Lecția despre orgasm

vezi toate articolele de
27 Jan 2012 la 21:35 42 comentarii 9459 vizualizari.

Am descoperit de curând o prăjitură nouă. Camelia. Primul strat e rupt parcă din amandină, apoi pe el e așezat un pat de cremă din cea mai delicioasă ciocolată, urmează un alt blat, și mai insiropat, apoi ca o lovitură fulgerătoare de nunceag, pac-pac, una peste alta, două mega-straturi de… ceva divin. Oh…Camelia… Îmi ia 20 de secunde ca să înghit această prăjitură. Apoi, învoluntar, zâmbesc așa… cum să vă spun…tâmp și satisfăcut. De fapt cred ca mustăcesc. Nu mai am nimic de spus după ce Camelia este devorată fără milă sau maniere.
M-am întrebat de multe ori de ce ținem orgasmul legat de sex, așa cum ținea baba Melania de la etajul 1, o pichineață de cățel pufos într-o zgardă de rottweiler. Cățelul ar fi vrut să zburde, baba Melania, spunea nu răspicat și pufoșenia stătea lipită de stăpână. Așa și cu orgasmul. Îl privim ca pe o consecință a actului sexual deși el săracul e polivalent, poate mai mult, știe mai mai mult… și e mult mai deștept decât putem crede. Orgasmul papilelor mele gustative îmi este de multe ori recunoscător. Îmi mulțumește și cred pe ascuns îmi dă acatiste. Să-mi țină Dumnezeu obiceiul de a-i oferi potpouriuri de arome, unele sofisticate altele neaoșe, dar mereu surprinzătoare. Apoi ochii… ochii mei îmi sunt cei mai mari dușmani. Imediat mă trădează și mă dau de gol, nici gura nu salivează așa cum mi se umezesc ochii când văd ceva… ce-i place sufletului: rochia albă de angora din vitrina Mango, pozele din vacanțele prietenilor de pe facebook, imagini din natură surprinse cu o măiestrie nemaipomenită, privirea unui cățel fix în adâncul sufletului meu, amintiri din propriu-mi trecut, norii, wizzair-ul care trece deasupra casei mele, un tablou. Acum bag de seamă că ochii mei sunt mereu umezi. Doar că… orgasmul din privirea mea e feciorelnic, curat și pur. Nu are voluptatea papilelor gustative. În ochi e altceva, poate și pentru faptul că ochii mei nu știu să privească oamenii așa cum spun tendințele. Cu poftă, cu interes, cu iscoadă, nu știu să se mijească pervers, nu țintuiesc alte priviri, nu fixează, nu cer atenție, nu vor laude, nu sunt sexy și nu vor să fie sexy. Ochii mei nu știu să privească bărbații, n-au avut niciodată deprinderea asta. Ochii mei nu tânjesc, nu se scurg, nu păcălesc. Sunt cuminți, iar orgasmul lor e diferit, poate că nici nu e orgasm la urma urmei… pentru că ei încă mai caută, combină culori și amestecă nuanțe, numai ei știu de ce și pentru cine, și ale cui…
Până la orgasmul care începe din pântece și se termină în creștetul capului, mai parcurgem o serie de altele, unele mai răscolitoare ca altele… Tremurăm la o melodie anume, la volan pe autostradă când, incitați, călcăm ușor apoi din ce în ce mai adânc pedala de accelerație, zâmbim, numai noi știm de ce, atunci când vântul ne răscolește părul de la ceafă… și mai presus de toate, ne simțim pielea întregului corp făcând valuri precum suporterii echipei Liverpool de pe Anfield Road, dimineața, când ne aducem aminte, fie de ce s-a petrecut peste noapte, fie de brațele care ne-au strâns în vis, în amintiri..

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 42 comments
 • 1

  :roll:

  ei, cam exagerezi mătăluţă oleacă…

  (hai, că urmez eu cu postludiul. :lol: )

 • 2

  Come on you Reds, come on you Reds,

  Just keep your bottle and use your heads

  For ninety minutes we’ll let them know

  It’s Man United – Here we go!

  Îuliuu, le încurcai. Ăştia nu-s Liverpool, sunt Manchester United. Trebuia ăla cu You’ll Never Walk Alone.

  Oooof, doamna Florentina, că mă înfiorai toată. :roll:

 • 3

  Doamna Florentina, io, după una-alta, fie că e de la vreo tărie lichidă, fie că e de la vreuna solidă, merg aşa cam… deliberat. Ca roata lu’ domnu’ Cosa.

  Şi am ochii sexi rău că de-aia îi şi ţâu după ochelari.

 • 4

  frumoase cuvinte, frumoase ganduri, chiar mi-au placut.

  doar ca nu li se poate aplica chiar cuvantul cu pricina, dar oricum , e de iertat distragerea de la obsesia asta.

  Cu bine, un baiat.

 • 5

  Iti doresc sa ai parte de un Orgasm al Orgasmelor sau Megaorgasmul sau Orgasmul Suprem, cum vrei sa-i zici, stare pe care ai putea s-o atingi doar facand sex cu bred pit in timp ce, cu mana dreapta pipai o rochie de casmir, cu stanga te joci cu un catelus chihuahua, privirea ti se desfata cu pozele prietenilor in concediu, narile iti freamata de la cel mai bun parfum Chanel, prin urechi ti se insinueaza languros riceard claiderman, iar cu gura, ah, cu gura molfai o duzina de prajituri Camelia! Merita sa-ncerci.

  Bafta!

 • 6

  Florentina, orgasmul îl ai, sau îl faci?

  Fără mişto, te întreb pentru că avem noi o dispută pe aici!

 • 7

  cred “ca camelia” cu ciocolata merge unsa pe … camel. Astfel papilele gustative iti vor declansa orgasmul din “pantec pana-n crestet” … asta daca esti normala. Dar cum ochii tai umezi “nu știu să privească bărbații, n-au avut niciodată deprinderea asta” ma gandesc ca esti barbat si scrii sub protectia avatarului. Ma bucur ca 99% dintre femei – inca – isi umezesc alte zone decat ochii cand simt cat sunt de dorite …

 • 8

  Şi zi aşa, Florentina: şi glazură, şi cremă, şi ciocolată, şi indicibilul, cu inefabil cu tot, raiul orgasmelor…

  Nimeni nu mi-a făcut un asemenea portret în viaţa mea. O să iau textul tău şi-o să-l fac poster. Pe tavan îl pun. Pe toate tavanele. Şi pe ferestre. Peste tot. :lol:

  De fapt, o să iau numai prima parte, recunosc. Aia în care vorbeşti despre mine. Nu e citire ce fac eu cu primul paragraf, ci incantaţie.

  Mulţumesc mult, Florentina! :)

  Orgasmul tău iubit,

 • 9

  @Camelia,

  ??? da,da știu Ana,Ana….„Dama cu camelii” ;)

 • 10

  Mai Cosa, nu stiu de cate ori mai trebuie sa iti explic!

  Orgasmul nici nu-l ai si nici nu ti-l faci. De orgasm ai parte! Adica ti-l da Dumnezeu! Ma rog, aici in cazul de fata, ti-l da cine face prajitura.

 • 11

  @Svetlana,

  Dumnezeu nu-ți dă nimic(el îți dă traistă,dar tu trebuie să pui în ea)Indiferent cine face„prăjitura”depinde la ce te aștepți să fie în ea(ca ingrediente) ?

  pune în ea respect,multă iubire,egalitate,sacrificiu,afec țiune,tandrețe ca și cum azi(de fapt în fiecare zi)este ziua lui/a ta de naștere/o sărbătoare…

  și atunci acel„musafir” vine…se revarsă înainte de a deschide tu ușa…ți se ploconește la picioare ;)

 • 12

  Camelia, Camelia, mor si nu te pot uita! Cine o fi fiinda fata asta noua?

  Sa o scot la o prajitura si un pepsi, sa juisam impreuna la cofetaria din colt. Daca suntem compatibili la gusturi, luam un tort si ne destrabalam la mine acasa. Orgasme multiple, celulita, diabet zaharat, acnee ca la 14 ani.

  alt Ce Ghevara Mea
  2012-01-28 18:24:22 | Raporteaza
 • 13

  Ah,ce ți-e și cu a doua tinerețe :oops: :oops: ce romantic ești :?:

 • 14

  E un inceput, Flori, e un inceput de sfarsit . . . Hm, cuvintele tale mi-au amintit de M. Proust – “In cautarea timpului pierdut”. Cred ca incerci sa te redefinesti. Succesuri multiple !

 • 15

  A fi sau a nu fi… Hm, cuvintele astea imi aduc aminte de o sculptura! Sau de o romanta?!

 • 16

  Seva, a doua, a treia, ce mai conteaza….

 • 17

  dar despre orgasmul intelectual nu ai spus nimic. acela da, orgasm. sa simti cum se infierbanta creierul la o constructie de idei noi. vezi? mai ai de explorat.

 • 18

  Astept… Astept… Oare ce? Oare pentru cand? ……………. Imi raspunzi tu. TACAND.

 • 19

  Of, Ce Ghevara Mea! Cât te-am mai căutat. Dar văd că n-a fost degeaba, Făt-Frumos. ;)

  Dau eu orgasmele multiple, dacă dai tu celulita. :lol:

  Dar n-ar fi mai bine să renunţi tu la pecsi şi la tort şi să bem noi o carafă de borş cu leuştean şi frunze de vişin şi să facem o baie fierbinte în apă cu sare grunjoasă şi frunze de leurdă, frumosule? :roll:

  Scapi şi de acnee… ;)

  Hai, că mai dau un rând de multiple. :lol:

 • 20

  măi Camelia!

  te-am gustat şi eu, dar mi-ai părut cam leşinăcioasă! :lol:

  eu mai bine aş încerca nişte amestec de Henry Miller cu Ravel, zău!

  părerea mea…

 • 21

  Dragă Andreea,

  M-ai gustat cu aşteptări. De-aia te-a luat de la lingurică. Trebuia să mă iei de nouă-nouţă, de minune, de poezie. Uf, unde ţi-e spontaneitatea? Femeile astea…

  Ia, culcă-te niţel şi mai ia-mă încă o dată. :lol:

  Hai, baby, că sunt multiplă. ;)

 • 22

  ai dreptate, oh, dulceaţă! cu aşa o filozofie aprigă de viaţă!

  să nu aştepţi nimic! ba din contră – ce-i mai rău! par de examplu, să te gust aşteptîndu-mă la amăreală, la apăsare şi la ameţeală. la suferinţă drept în pept.

  şi, da, aşa-mi vei părea de-a dreptul acceptabilă! recunosc. o să mai încerc. de obicei încerc cam de 5 ori.

 • 23

  Doar de cinci? :roll: Dar lasă, pe mine nu e nevoie decât să mă guşti fără prejudecăţi. Satisfacţie garantată. :oops:

  Bine c-a plecat uzurpatoarea aia! :twisted:

 • 24

  Cameliiiiiaaaaaaa!!!

  ce e aiaaa?! o pălărie portocalie?!

  sau un şarpe boa care a înghiţit un elefant? :lol: :lol:

 • 25

  Mă pui să mă dezbrac în văzu’ lumii? Te-am mirosit eu că eşti perversă!

  Aşa e bine sau îţi plac negresele? :lol:

 • 26

  eşti frumoasă. căpşunile alea sînt ţîţele sau ochii?

 • 27

  Şi, şi. Plus nişte halea… ăăă… de cocos. Sau, hai, Macadamia, ca să nu te spariu. ;) :oops:

 • 28

  Sau aşa? Să nu te ruşinez?

  Începe să-mi placă de tine. :)

 • 29

  Doamne fereşte! inimioare îmi mai trebuiau! şi-aşa îmi zise Nora că-s… asta… idilistă. retrogradă. păşunistă. că nu voi progresul cu orice chip.

  apropo. azi e ziua lui Caragiale. la mulţi ani, maestre! :)

 • 30

  Of! Sucită mai eşti!

  Dezbracă-te, că te…

  Îmbracă-te, că nu te mai…

  :) :oops:

  Apropo de maestru, mi-amintii ceva: Voieşti să cunoşti lucrurile? Priveşte-le de aproape! Voieşti să-ţi placă? Uită-te la ele de cât mai departe!

  Pare, pare truism, dar… ;)

 • 31

  auzi ia domnita ! da cat orgasm ai ca di trei zili numa orgasm vaz ca ai ! nu mai schinghi articulu ? mai zidesti si alsheva ? numa pi aista cu orgasmu-l ai pi tapet ! nu fi vrasmasa pi mini ca-ti graiesc asa da parca-i pre di tat ! 3 zilii numa di orgasm ?!

 • 32

  este foarte tare

 • 33

  Lumea arde pe-o parte îngheață pe calaltă parte și Florentinei îi arde de orgasm !!! Curată nebunie!!!!

 • 34

  Of..Florentina..intru in orgasm doar cand a uit la chipu-ti.!!!

 • 35

  .-Camelia darling,sti cum ar zice poetul? Tate cat ulciorul sa-mi arati Buric in-transul cu capsuna. Si coapse navalind din doua parti Atunci cand eu sant trist sa ma dispuna. .

 • 36

  Orgasmul este poarta catre cunoasterea totala dincolo de cuvinte. Totusi scopul nu este orgasmul ci cunoasterea care nu poate sa apara decat atunci cand “paharul” este gol. Este nevoie de acea stare de inocenta care face totul sa fie nou, iar experienta sa fie completa unica si irepetabila.

 • 37

  frumoasa, orgasmul este legat de sex cum este cristalinul de ochi si clitorisul de pasarica ta umeda. ai dorit sa fii interesanta, poate… scrii bine, in schimb, este la tine o lipsa de idei si niste conexiuni bonlavicioase….sa citesc si alte articole. nicos1001@yahoo.com

 • 38

  Bucuria nu se reduce doar la mofturi şi orgasm (la plăcerile carnale). O fericire poate fi şi atunci când ceilalţi se bucură împreună cu tine (sau când ajungi cărniţă pentru lupii înfometaţi). Ideia este să fi de folos (unui pântec flamând, dar nu capricios), ca să nu sfârseşti în risipă (în deşert). Păgânii consideră orgasmul o punte către astral. Nimic mai fals. Orgasmul ca reflex vegetativ al organismului este rupt din trup şi suferinţa acestuia. Când te arzi poţi avea câte orgasme vrei, dar rodul pântecului nu se va bucura prea mult, să se nască într-o astfel de lume. Copilăreşti în orgasm (cu pielea hiper-sensibilizată încercând să înveţi într-un “simulator” cum să supravieţuieşti), şi părinţii tăi se simt gâdilaţi în aceiaşi măsură, când îţi văd stângăciile. În cele din urmă te tragi într-un loc retras, ca să-ţi dai ultima suflare, dar nu înnainte de a le arăta din orgoliu amicilor şi pretenilor “voinţă şi speranţă” (în care nici tu defapt nu mai crezi, dar şti că astfel se m0are cu demnitatea, fară să te zvârcoleşti prea tare). Şi probabil cu asta gândeşti că-i vei îndupleca să nu-ţi profaneze mormântul. Asta numesc eu orgasm. :x

 • 39

  Părerea mea este că orgasmul este un apendic al simțurilor. A fost mereu un „limbric” îndestulat cu senzații grosiere. Nu are nimic de a face cu latura spirituală decât în culturile păgâne care cultiva desfrâul și fac tot posibilul să ascundă leșurile celor sacrificați pe altarul zeului fals al desfânării. Pentru că cei mulți și proști să nu vadă și să nu cunoască. Sclavii sunt lăsați să creadă că vor muri fericiți în culmea orgasmului. Dar adevărul pe care numai preoțimea păgână îl cunoaște este că Moartea nu-i ia decât pe cei care mor înspăimântați și chinuiți. Trupurile celor chinuiti și care nu primesc plăcerea se mistuie complet odată cu incantația păgână. Eliberând sufletul la să se ridice în Rai. Iar trupurile celor care mor în plăceri se coboară în Iad unde conștiința lor le este osăndită. Apoi se separă de aceasta pentru a reveni pe Pământ la viață. De data asta tot cu aceste putire păgâne se vor nuntindu-se cu totul alte suflete sortite ispitelor. Beția se repetă până când preoțimea păgână și desfânață va da gata tot vinul. Și se vor fi umplut tot de atâtea ori potirele lor spurcate.

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-26 15:50:05 | Raporteaza
 • 40

  Iată de ce sfârșitul lumii a fost întodeauna foarte aproape. Atât de aproape este sfrârșitul lumii încât a sosit chiar înainte să ne naștem.

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-26 16:06:31 | Raporteaza
 • 41

  Eva: Băi, Adame dă-o bă în pzda mă-si de treabă ia și mănâncă din mărul ăla parfumat să te speli pe dinți, că-ți miroase gura a pr0st?!

  Adam: Drace, ce o fi a simți? :roll: Ce o fi pr0st?

  Eva: Ia bă și mânâncă din mărul ala parfumat, când ți-am zis! Ftem-aș pe d-zeii lu’ tactu’ de puțoflender?

  Adam: Drace, unde-i mărul ala că am supărat-o pe Eva, mâncați-a-și?! Ne face praf asta.

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-26 16:24:54 | Raporteaza
 • 42

  Camelia, citatul tau ii apartine lui I.L Caragiale, si se potriveste, intr-adevar, cel mai bine la sexul Frumos!…

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Vise cu toptanul. Așteptări cu nemiluita. Aripi, câte-un kilometru fiecare. Rănite la primul zbor mai abrupt. Micșorate 10 metri. Speranțe efervescente. Teatru. Actriță. Măști pe scenă. Măști pe stradă. Vise aruncate la tomberon. Tăiat din aripi încă cinci metri. Audiții. Castinguri. Iar speranțe. Dezamăgiri. Nu sunt înaltă. N-am cu ce umple decolteul. Strânse speranțele de pe jos, una câte una, puse în sertar. Aripi micșorate încă cinci metri. Zbor mai lin și mai precaut. Căutat jumătatea lipsă. Găsit. Făcut copil. Smulse pene din aripi, făcut cuib copil. Cald și pufos. Drum nou. Proaspăt. Neumblat. Pierdut meserie. Găsitorului recompensă. Liniște. Umplut pagini cu cuvinte. Publicate. Citite. Măgulită. Regenerare aripi 10 metri. Zbor plăcut în aer străin. Orbecăială printre fraze. Not my territory. Ambiția cât casa. Teatrul, închis în sertarul de deasupra speranțelor. Ferecate. O nouă provocare. Intrigant de plăcut. Cuvintele ies din ce în ce mai repede. Capătă sens. Iau formă. Plutesc. Prind viață. O nouă meserie. Aripile deschise maiestuos, în total 3 kilometri. Ce studii ai? Ah, nu esti jurnalist? Sorry. Zbor frânt. Jigniri. Insulte. Mai nou, actrițele scriu? Aripi de potârniche uitată în ploaie și frig. Vezi-ți de meseria ta și lasă scrisul. Pornit agale pe jos. Bătut la uși noi și moderne. Din tâmplărie pvc cu termopan. Așezat cuminte oriunde sunt pusă. Plimbat hârtii. Du-le sus. Nu, mai bine jos.  Putregai în relațiile dintre oameni. Interviu Cărtărescu. Simplu și dureros de firesc. Redescoperit sertarul cu speranțe. Sub cel cu teatrul. Pornit la drum. Colegi răi. Vicleni. Deschis sertarul meseriei și pusă masca nr. 315. Cea a ipocriziei. Apoi  nr. 64: Nepăsarea. Jonglat cu măștile meseriei după bunul plac. Conștientă. Ultimul tren. Singura șansă rămasă. Obosită. Slalom printre hiene. Recunoscut din măști. Unele level up.  Aripi împietrite. Un bebe.  Descătușată. Liberă. Fericită. Sens nou vieții. Mai puțină încleștare. Relaxare. Redescoperit matrice meserie. Mulțumesc asemenea. Seva și curajul? Din cuib.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!